Adidasi Dama

Asics - Mexico 66 - Albi cu rosu si maro


Adidasi pentru femei Asics – Mexico 66 – Albi cu rosu si maro. Un model cu talpa joasa, foarte comozi fabricati din piele si piele intoarsa.


Puma Sport Fashion - Geselle Metallic - Brindle/Metallic Gold


Adidasi dama Puma Sport Fashion – Geselle Metallic – Brindle/Metallic Gold; combinatia de piele gri su cea aurie este una deosebita si sigur nu o sa porti acesti pantofi sport la sala; dar in oras la un sacou casual sport cu un triocu sunt perfecti.


Adidas Running - adiSTAR® Raven - Silver/Phantom/Fresh Pink


Adidasi fete Adidas Running – Raven – Silver/Phantom/Fresh Pink; combinatia de culori gri, roz si negru  te va scoate mereu din umba si te va evidentia in cercul tau de prieteni sau la sala de fitness.


Adidas - Terrex Fast X FM - Sharp Grey/Solid Magenta/Black


Adidasi dama Adidas – Terrex Fast X FM – Sharp Grey/Solid Magenta/Black; pentru fetele care iubesc miscarea si care vor sa fie mereu in forma. De asortat la tinute fashion inclusiv la sala de sport.


Skechers - D'lites - Extreme - Black/White


Adidasi  cu negru albSkechers – D’lites – Extreme – Black/White; pentru femei care stiu ce vor si care in permanenta sunt active si tin la silueta lor.


Skechers - D'Lite S R - Safety Toe - Light bleo cu alb


Pantofi sport de dama, marca Skechers – D’Lite S R – Safety Toe – Light bleo cu alb, cu sireturi albe, ideali pentru alergarea de dimineata.


Incaltaminte sport sala dama New Balance - WR530 - White/Silver/Blue


Incaltaminte sport sala dama Adidasi New Balance – WR530 – White/Silver/Blue; perfecti pentru antrenamentul aerob si pentru aleggat.


Puma Lifestyle - Drift Cat III Wn's - White/Shadow Purple/Festival Fuchsia


Adidasi Puma Lifestyle – Drift Cat III Wn’s – White/Shadow Purple/Festival Fuchsia; pentru femeie puternice si mereu la moda.


New Balance - RX507 (Spike) - White/Green


Adidasi dama New Balance – RX507 (Spike) – White/Green; combinatia de culori negru, verde si alb este foarte moderna si face ca orice fata sa se simta admirata chiar si atunci cand nu este imbracata sport.


Pantofi sport dama Nike - Zoom Vomero+ 5 - White/University Blue-Metallic Platinum


Pantofi sport dama Nike – Zoom Vomero+ 5 – White/University Blue-Metallic Platinuml pentru fetele sportie care isi petrec la sala fiecare dupaamiaza.